Club aansluiting 2017

Bericht aan onze COMPETITIEVE CLUBS 6 september 2016  

 

Beste, Betreft: clubaansluiting 2017 Vanaf nu kan u via uw online clublogin uw clubaansluiting voor het jaar 2017 verlengen. Hebt u nog geen clublogin? Onderaan deze mail vindt u meer informatie over het aanvragen van uw clublogin. De verlenging van uw clubaansluiting 2017 bestaat uit 3 delen: de goedkeuring van het clubbestuur, de goedkeuring van de clubledenlijst en de betaling. Meer gedetailleerde info vindt u in uw online clubdossier. Belangrijk om weten:

  • Competitieve clubs dienen vóór 1 oktober 2016 hun clubbestuur, clubledenlijst en betaling in orde te brengen voor het jaar 2017, zodat de renners er voor de transferperiode (1-31/10) van op de hoogte zijn of een competitieve club al dan niet in orde is voor 2017. Een competitieve club die uiterlijk 30 september 2016 niet volledig in orde is met zijn aansluiting 2017 kan zich niet op de transfermarkt begeven.
  • Er worden geen competitievergunningen 2017 afgeleverd zolang de clubaansluiting 2017 niet volledig in orde is.
  • De contracten tussen club en renner dienen gesloten te worden met de vzw. Gelieve dus enkel de vzw-naam in de contracten te gebruiken!
  • Clubs met renners* dienen rechtspersoonlijkheid** te hebben.
  • Competitieve clubs dienen uiterlijk tegen het begin van het seizoen het ontwerp van hun kledij te bezorgen aan info@wielerbondvlaanderen.be.
  • Elke club verbindt er zich via de clubaansluiting toe de statuten en reglementen van Wielerbond Vlaanderen na te leven. De reglementen van Wielerbond Vlaanderen zijn terug te vinden op www.wielerbondvlaanderen.be.

* clubs met renners = clubs met vergunninghouders in de categorieën U12, U15, U17, junior, U23, elite z/c, alle BMX-categorieën, trial, cyclobal/kunstwielrijden (inclusief indoor jeugd), gangmaker competitie, gangmaker training

** in de eerste plaats denken we hier aan een vzw-structuur omdat deze het dichtst aanleunt bij een feitelijke vereniging, maar er zijn ook andere vennootschapsvormen zoals bv. BVBA mogelijk. Hebt u vragen over of hulp nodig bij de verlenging van uw clubaansluiting, neem dan contact op met uw provinciale ombudsman of met de administratie in Gent: Antwerpen: Gabriël Termont – 0495/37 45 76 – gtermont@hotmail.com Limburg: Gilbert Magchiels – 0498/38 43 86 – gilbert.magchiels@telenet.be Oost-Vlaanderen: Bernard Duwyn – 0477/60 63 78 – bernard.duwyn@skynet.be Vlaams-Brabant: Pieter Pauwels – 0474/87 57 00 – pieter_pauwels30@hotmail.com West-Vlaanderen: Eric Vanrobaeys – 0485/75 42 31 – eric.vanrobaeys@skynet.be Gent: An Teirlinck – 09/321 90 21 – an.teirlinck@wielerbondvlaanderen.be Sportieve groeten,

Wielerbond Vlaanderen

CLUBLOGIN AANVRAGEN

 

Als clubcorrespondent kunt u via de link www.wielerbondvlaanderen.be/clublogin een clublogin aanvragen. Klik op de knop REGISTREER JE. En volg de instructies. Via uw clublogin kunt u de gegevens van uw club, zoals de ledenlijst, de lijst competitieleden, de lijst recreatieve leden,… opvragen en raadplegen. Hebt u nog vragen over de clublogin? Stuur een mailtje naar david.de.backer@wielerbondvlaanderen.be.