Jonge organisatoren zoeken seingevers voor hun eindwerk

Cycling Vlaanderen Afdeling Limburg wil graag jonge organisatoren en initiatiefnemers met een hart voor het wielrennen ondersteunen. In het kader van hun eindwerk organiseren Robin Bloemen en Aron Arkesteyn een wielerwedstrijd in Tessenderlo. Het duo is nog op zoek naar vrijwilligers die hen op zaterdag 18 maart 2017 willen helpen.

Ze hebben ongeveer dertig mensen nodig om de wedstrijd als signaalgever in goede banen te lijden. Indien u zou willen helpen hebben ze de volgende gegevens van u nodig. De personen moeten 18+ zijn op de dag van de wedstrijd zelf.
– voornaam
– achternaam
– geboortedatum
– adresgegevens

Indien er nog vragen zijn kan u ze altijd contacteren via mail op robin@gptessenderlo.be. Het duo heeft uiteraard geen budget om de seingevers te betalen.

Ben je renner? Inschrijven voor de wedstrijd kan al via de website van Cycling Vlaanderen. Meer info over de wedstrijd op www.gptessenderlo.be.