EHBO TEAM VLAANDEREN

Geachte,

Graag wil ik onze vereniging even aan u voorstellen, het EHBO Team Vlaanderen vzw.Wij zijn een hulpdienst, actief over heel Vlaanderen met een uitgebreid aanbod binnen de preventieve hulpverlening.

 Het EHBO Team Vlaanderen is actief over heel Vlaanderen. We hebben reeds ervaring in diverse evenementen, van atletiek tot BMX, motorcross, van kleine fuiven tot heuse festivals, overal zijn we in thuis. Het EHBO Team Vlaanderen heeft een ruim aanbod aan hulpverleners. Op basis van het evenement en het aantal deelnemers wordt er voor u het ideale team samengesteld. Nadien maken wij voor u een gepersonaliseerde offerte.

Een greep uit het aanbod van het EHBO Team Vlaanderen: BLS’ers, met een opleiding reanimatie.

EHBO’ers, met een attest eerste hulp, maar ook intern extra bijgeschoold.

Ambulanciers met een brevet dringende geneeskundige hulpverlening (DGH).

Verpleegkundigen en artsen met ervaring op spoed, intensieve zorgen en MUG.

 Verder heeft ons team de mogelijkheid om volgende middelen in te zetten:

Verschillende ziekenwagens, volledig uitgerust om de eerste zorgen toe te dienen. Ambulancefietsen om veldlopen en dergelijke te volgen. Zij zijn uitgerust om ter plaatse patiënten te verzorgen en te stabiliseren tot er een ziekenwagen ter plaatse is.

Een interventiewagen, waar een verpleegkundige en een arts aan boord zijn. Op onze website heeft u de mogelijkheid om een uitgebreid formulier in te vullen, waarop alle mogelijkheden terug te vinden zijn. Wenst u meer informatie?

 Onze contactgegevens:

www.ehboteamvlaanderen.be

GSM: 0492/77.23.46 E-mail: voorzitter@ehboteamvlaanderen.be

 IBAN-nr: BE70 973 0040246