Wielerexpo in Opglabeek zet wielerhelden in de kijker

Recreatieoord Wilhelm Tell zet van zaterdag 26 mei tot en met zondag 3 juni het wielrennen in de kijker in het fietscafé aan de Hoeverweg 87 te Opglabbeek. Met foto’s en artikels van oa. ex-renners Carlo Bomans, Luc Roosen, Joël Awouters,… Ook oude wielertruitjes, petjes, levensgrote wielerhelden, koersfoto’s, cartoons, tekeningen en andere wieleritems. De expo is elke dag vrij te bezoeken van 10u tot 21u. “Met deze kleine wielerexpo in ons fietscafé combineren we toerisme, cultuur en sport”, zegt Lode Nulmans van Wilhelm Tell. “Als toeristisch trefpunt willen wij eveneens benadrukken dat Opglabbeek een echte wielergemeente is met veel wielerhelden en wielerliefhebbers. Enkele hoogtepunten uit die rijke geschiedenis kan je bij ons zien. De expo is bovendien een mooie ‘belevingshalte’ op het fietsroutenetwerk in Limburg.”

INFO

Wielerexpo in het fietscafé
Wilhelm Tell, Hoeverweg 87 Opglabbeek.
Te volgen op Facebook: Wielrennen in de kijker @levedekoers
Mail: wielerexpo@gmail.com