U15-renners kunnen voorinschrijven voor wegwedstrijden

De voorinschrijvingen voor de wedstrijden voor aspiranten verlopen digitaal. Volg volgend stappenplan om je in te schrijven voor een wedstrijd.

Registreer je op My Cycling Vlaanderen

Je kan je als renner registreren op My Cycling Vlaanderen via: https://my.cycling.vlaanderen/Registreer Je hebt hiervoor de 13-cijferige barcode op je vergunning nodig.

Heb je je eerder al geregistreerd (bijv. om een datum voor je Cycling Vlaanderen Proef vast te leggen), dan blijven je barcode en paswoord dezelfde.

Ben je jouw paswoord vergeten, dan kan je hier een nieuw aanvragen: https://my.cycling.vlaanderen/Account/ForgotPassword

Login op je account

Ben je geregistreerd, dan kan je hier inloggen met je barcode en paswoord: https://my.cycling.vlaanderen/Login

Klik op ‘Mijn Wedstrijden’

Als je bent ingelogd, vind je links van het scherm een keuzemenu. Klik op ‘Mijn Wedstrijden’.

Zoek je wedstrijd en schrijf in

Onderaan de pagina vind je een overzicht van alle wedstrijden. Zoek de wedstrijd waaraan je wil deelnemen op in de keuzelijst. Je kan inschrijven door op de knop ‘Inschrijven’ te klikken naast de desgewenste wedstrijd.

Je kan steeds inschrijven of uitschrijven tot de dag voor de wedstrijd. Is er bijvoorbeeld een wedstrijd op zaterdag, dan kan je in- of uitschrijven tot de vrijdagavond (24 uur).

Er staat geen beperking op het aantal renners die aan de wedstrijden mogen deelnemen en er kan ook nog ter plaatse worden ingeschreven.