OPEN ONTMOETING WIELRENNEN VOOR JONGENS, MEISJES, LERAARS EN LERARESSEN

Zaterdag  26 oktober 2019
OPEN ONTMOETING WIELRENNEN VOOR JONGENS, MEISJES,
LERAARS EN LERARESSEN

LEOPOLDSBURG –Strooiendorp (Lommelsesteenweg)

Op zaterdag  26 oktober kan je je wielerkwaliteiten komen testen tijdens de open ontmoeting voor jongens en meisjes, leraars en leraressen, voor niet-vergunninghouders (=niet-aangeslotenen) en voor vergunninghouders van de wielerfederaties CV, NFCWB, …).

MINIMUM LEEFTIJD: geboren in 2011

De open ontmoeting wielrennen, is een organisatie van MOEV Limburg i.s.m. Cycling Vlaanderen (CV)- afdeling Limburg, Sport en Steun Leopoldsburg, Cycling Vlaanderen Academie Limburg o.l.v. Marc Wauters en m.m.v. de gemeente Leopoldsburg en het Vlaamse kruis Leopoldsburg.

Download hier het volledige programma: